Ballina Autorët Postime nga Rashit Zylfiu

Rashit Zylfiu

179 POSTIME 0 KOMENTET

Me te lexuarat

5. Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam

0
Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam Subjekti: Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam Burimi : Akademia Ndërkombëtare e Fikhut Islam Vendimi : nr.185(11/19) Përzgjodhi...