E martë, 7 Dhjetor, 2021
Ballina Etiketimet Kthimi tek zoti

Etiketim: Kthimi tek zoti

Kur do të kthehesh?

Me te lexuarat

5. Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam

Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam Subjekti: Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam Burimi : Akademia Ndërkombëtare e Fikhut Islam Vendimi : nr.185(11/19) Përzgjodhi...