E mërkurë, 29 Qershor, 2022
Ballina Etiketimet Pse pendimi

Etiketim: Pse pendimi

Shtyllat e pendimit

Realiteti i pendimit

Me te lexuarat

5. Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam

Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam Subjekti: Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam Burimi : Akademia Ndërkombëtare e Fikhut Islam Vendimi : nr.185(11/19) Përzgjodhi...