E mërkurë, 29 Qershor, 2022

2. Aborti i fetuesit të deformuar fizikisht

Aborti i fetuesit të deformuar fizikisht Subjekti: Aborti i ftuesit të deformuar fizikisht Burimi : Akademia Ndërkombëtare e Fikhut Islam...

1. Planifikimi Familjar

( Dispozita e sheriatit ne përcaktimin  pasardhësve ) Subjekti: Planifikimi Familjar ( Dispozita e sheriatit ne përcaktimin pasardhësve ) Burimi : Akademia Ndërkombëtare...

1. A është ajeti i fundit i zbritur fjala e Allahut?

Desha ta di a është ajeti i fundit i zbritur fjala e Allahut: “Dhe ruajuni asaj dite që do të ktheheni tek...

A shkojnë dikur në xhenet ata besimtarë me të cilët ndizet zjarri fillimisht?

Pyetje: A shkojnë dikur në xhenet ata me të cilët ndizet zjarri fillimisht, besimtarët muslimanë që kanë luftuar, kanë lexuar Kur’an...

Me te lexuarat

5. Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam

Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam Subjekti: Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam Burimi : Akademia Ndërkombëtare e Fikhut Islam Vendimi : nr.185(11/19) Përzgjodhi...