E mërkurë, 29 Qershor, 2022

POZITA E SUNETIT NË ISLAM

POZITA E SUNETIT NË ISLAM Titulli në origjinal: “MEKANETU SUNEH FIL ISLAM” Autori: Dr. Salih bin Feuzan el Feuzan (Anëtar i Komisionit të Përhershëm për Fetva...

Ajka e kuptimit të dhjetë sureve të fundit të Kur’anit

“Ajka e kuptimit të dhjetë sureve të fundit të Kur'anit”, “Ajka e kuptimit të dhjetë sureve të fundit të Kur'anit ‘’ Lexuesi...

Kandili i Ramzanit

Kandili i Ramzanit Këtë libër e kem hartuar si  botim special, në brendësinë e të cilit gjenden tridhjetë tema për tridhjetë ditë...

10 Sfidat e Jetës – Rashit Zylfiu

10 SFIDAT E JETËS Ky libër vjen në duart tuaja si rezultat i inspirimit  nga një program televiziv që titullohet “Momenti”,nga autori...

10 Sfidat e Jetës – Rashit Zylfiu

10 Sfidat e Jetës - Rashit Zylfiu

Me te lexuarat

5. Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam

Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam Subjekti: Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam Burimi : Akademia Ndërkombëtare e Fikhut Islam Vendimi : nr.185(11/19) Përzgjodhi...