E premte, 7 Maj, 2021

Rrëfimi i të burgosurit

Hyrje Falënderimet i takojnë Allahut që i krijoi njerëzit dhe i ndau ata në të pasur dhe të varfër, që zbriti...

Me te lexuarat

5. Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam

Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam Subjekti: Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam Burimi : Akademia Ndërkombëtare e Fikhut Islam Vendimi : nr.185(11/19) Përzgjodhi...