E diel, 28 Shkurt, 2021

A e dini se kush është i pari?

- E para gjë që Allahu krijoi  është lapsi. - Kodra e parë në Tokë është Ebu Kajs (kodra më e njohur...

Trashëgimia e femrës ne Islam

Falënderimet i takojnë Allahut, që na udhëzoi ta kuptojmë Islamin dhe na sqaroi dispozitat në librin e Tij. Paqja, mëshira dhe...

Porositë e Lukmanit për birin e tij (2/2)

Porositë e Lukmanit për birin e tij (2/2) Falënderimet dhe lavdërimet janë vetëm për Allahun. Paqja, mëshira dhe bekimet janë për Muhamedin,...

Biri im ka ndryshuar

Biri im ka ndryshuar, nuk është ai fëmija që më dëgjonte, ka filluar të jetë kokëfortë me mua dhe kundërshtari më...

Porositë e Lukmanit për birin e tij (1/2)

Porositë e Lukmanit për birin e tij (1/2)   Falënderimet dhe lavdërimet janë vetëm për Allahun. Paqja, mëshira dhe bekimet janë për Muhamedin,...

Me te lexuarat

5. Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam

Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam Subjekti: Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam Burimi : Akademia Ndërkombëtare e Fikhut Islam Vendimi : nr.185(11/19) Përzgjodhi...