DOKUMENTAR “DITEN KUR TE NJOHA TY” AUTOR- RASHIT ZYLFIU

0
1239

“Ditën kur të njoha ty” paraqet një film të shkurtër dokumentar, mbi njohjen multidimensionale të figurës së profetit Muhamed (paqja qoftë mbi të), dhe ndikimin multidimensional të figurës së tij në mbarë njerëzimin.
Në këtë dokumentar marrin pjesë personalitetet nga sferat e ndryshme duke shpalosë ndjenjat e tyre, qëndrimet, opinionet, vizionet dhe duke dhënë mesazhet e tyre rreth figurës më të ndritshme që njohu historia, përveç që do të dëshmojnë të vërtetën mbi këtë figurë, do të ndikojnë tek masa e gjerë e popullit që të kuptohet pesha e madhe e figurës së Profetit dhe multidimensionaliteti i tij.
Autor : Rashit Zylfiu
Tekstin : Rashit Zylfiu
Regjisor: Bunjamin Kurtishi
Kameraman: Egëzon Sylejmani & Rinor Sylejmani
Postproduksion & Montazh Egëzon Sylejmani
Narrator : Avdi Bakiu
Animator: Fuad Miftari
Vokalist : Mevlan Kurtishi
Zërimi : Floriant Salihu
Gazetar : Drilon Sylejmani
Titrat: Rinor Sylejmani
Korrektor letrar: Arian Koci
Përktheu në anglisht: Blerim Sherifi
Prodhuar nga : shtëpia filmike “Menmedia films” për ‘’ Shenja creative ‘’
Mysafirët :
Prof. Bajrush Ahmeti
Prof.Dr. Fahrush Rexhepi
Ekrem ef Avdiu
Ermir Hoxha
Prod.Dr. Sylejman Osmani
Doc.Dr. Muhamed Jusufi
Bekir ef Halimi
Dr.Ramiz Zekaj
Prof.Dr. Feti Mehdiu
Prod.Dr. Hysen Matoshi
Enis ef Rama
Ahmed ef Kalaja
Prof.Dr. Fadil Maloku
Dr. Zekirja Bajrami
Dr. Sadat Rrustemi
Prim.Dr.Med.Sc. Ali.F.Iljazi
Dr. Agron Rexhepi
Prof.Dr. Nazmi Maliqi
Prof.Dr. Muhamed Mustafa