Projekte personale për hir të ndryshimit

0
933
 • MËSO DHE AVANCO (2)

 

 • Projekte personale për hir të ndryshimit
 • Afrohu te Zoti më shumë, mos i shndërro adhurimet në zakone.
 • Ndihmo të tjerët pa kompensim, për hir të Zotit.
 • Udhëto që të zbulosh dhe përfitosh nga bota.
 • Shkruaj në vazhdimësi, nuk do të avancohesh nëse nuk shkruan.
 • Kujdesu për shëndetin tënd. Pi sa më shumë ujë dhe bëje pjesë të kulturës tënde.
 • Largohu nga personat negativë dhe afrohu tek ata pozitivë.
 • Ji kreativ për veten dhe të tjerët.
 • Fillo një projekt të ri pa e zvarritur.
 • Shiko dokumentare mbi historinë, gjeografinë etj., sepse zhvillojnë të menduarit tënd.
 • Shkruaj objektivat e tua të qartë, mos prit shumë që në fillim.
 • Lexo në vazhdimësi, shndërroje leximin në kulturë.
 • Bli sipas nevojës e jo sipas dëshirës. Shpenzimi i tepërt është armik i vetes dhe i xhepit.
 • Ndryshimi fillon atëherë kur ke larguar nga fjalori fjalën “nuk mundem”.