E mërkurë, 27 Maj, 2020
video

ATË DITË – Rashit Zylfiu

https://www.youtube.com/watch?v=wS8tKYePCeE&feature=youtu.be   AUTOR & IDEA: RASHIT ZYLFIU TEMA : ATË DITË ! & That Day ! NARRATOR: ALFRED TREBICKA MONTAZHI & POST PRODUCTION : FLOW PRODUCTION REALIZOI:...
video

9 – SELAM ! -(Salam!)- Rashit Zylfiu

9 - SELAM ! -(Salam!)- Rashit Zylfiu https://www.youtube.com/watch?v=22jgzM9ItzQ

“Klithmat” e Mustafa Nano për 1 milion klikime!

Të qash është njerëzore pse jo edhe burrërore e më shumë kur loti ka një motiv që buron nga shpirti. Lotët...

KUSH PO E RRËNON FAMILJEN !?

Ibn Kethiri ka përmendur se kur Allahu pa se Ademi a.s. u ndie i vetmuar dhe një ditë kishte rënë në...

Kultura e urrejtjes

Ndjenjat janë pjesë e karakterit të njeriut. Rëndësia e tyre është se ato kanë fuqi shtytëse dhe lëvizëse. Prapa çdo lëvizje...

Tri vështirësitë e planifikimit

MËSO DHE AVANCO (3)  Tri vështirësitë e planifikimit Emocionet. 2. Pamundësia 3. Mëdyshja. Cila është zgjidhja? * Të përdorim emocionet dhe ndjenjat...

Projekte personale për hir të ndryshimit

MËSO DHE AVANCO (2)   Projekte personale për hir të ndryshimit Afrohu te Zoti më shumë, mos i shndërro...

Si të përgatitemi për provime

MËSO DHE AVANCO! Si të përgatitemi për provime Fillo me emrin e Zotit tënd, me ‘Bismilah’, lute Zotin të të dhurojë...

10. SFIDA E NDARJES

“Të Allahut janë çdo gjë që ka dhuruar dhe ka marrë.” Allahu thotë: “Çdo qenie e gjallë do të shijojë vdekjen!” (Al’imran: 185) Nuk...

Me te lexuarat

5. Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam

Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam Subjekti: Mjedisi dhe mbrojtja e tij në vështrimin islam Burimi : Akademia Ndërkombëtare e Fikhut Islam Vendimi : nr.185(11/19) Përzgjodhi...